Algemeen

Wil je er even uit? Kom dan een nachtje relaxen in B&B de Gans, landelijk gelegen in het Land van Maas en Waal in de provincie Gelderland. 
Het B&B biedt ruimte aan twee personen en is van alle gemakken voorzien; eigen entree, douche en toilet, twee bedden, tv, WiFi, koelkast, magnetron, servies, handdoeken en een eigen terrasje.

 

In het weekend bestaat de mogelijkheid om Bed & Breakfast te boeken (inclusief ontbijt). Dit kan worden geboekt bij een verblijf tussen vrijdag (aankomst) en  maandag (vertrek). In B&B De Gans krijg je een ontbijtmand, waar alles in zit om jezelf van een lekker ontbijtje te voorzien. Dat maak je verder zelf, op het moment dat het jou/jullie uitkomt. Ik kan ook voorzien in glutenvrije of vegetarische ontbijtproducten.

Op doordeweekse dagen, van maandag (aankomst) tot en met vrijdag (vertrek) kan, in principe, enkel Bed & Bath (verblijf zonder ontbijt) worden geboekt. Er kan dan natuurlijk wel gebruik worden gemaakt van de faciliteiten in de B&B (koelkast, servies, koffie/thee, etc.).

 

Op loopafstand van het B&B ligt Brasserie het Anker, waar heerlijk geluncht, geborreld of gedineerd kan worden. Verder zijn er ook nog andere eetgelegenheden in de omliggende dorpen en steden (goed bereikbaar met de auto). 

Rond het B&B lopen dieren (honden, katten, geiten, ganzen, kippen en eenden). Wil je zelf een hond meebrengen, dan kan dat. Mits deze wel met andere dieren kan.

De omgeving is prachtig om te wandelen, te fietsen of motor te rijden, zeker wanneer de fruitboomgaarden volop in de bloesem staan! Recreatiegebied De Gouden Ham ligt ongeveer 5 kilometer bij het B&B vandaan. De Tuinen van Appeltern liggen ongeveer 10 kilometer verderop. Oss, Tiel, Nijmegen en Den Bosch zijn met de auto in een half uurtje te bereiken.

Omdat B&B De Gans zo landelijk ligt, is er nauwelijks openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde treinstations liggen in Tiel en Oss.
Echter met de auto ben je vanaf de A15 (afslag Echteld/Leeuwen) in een kleine 10 minuten bij het B&B. Vanaf afslag Zaltbommel op de A2 ben je er in 20 minuten.

Als je speciale wensen hebt, laat het me dan even weten. In overleg is heel veel mogelijk.
Tot snel!

Els