Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Irma en wil
7 maanden geleden

Edwin en Els
Bedankt voor het fijne verblijf bij jullie
Heerlijk geslapen en dan een ontbijt zo te gek met verse eitjes
Jullie vriendelijke ontvangst En de dieren wat een heerlijke plek wij hebben zo genoten bij jullie
Bedankt groetjes van ons irma en Willie

Pieter & Pietsje
9 maanden geleden

Een heerlijke mini-vakantie gevierd bij Els en Edwin. Genoten van de kamer en alle aanwezige gemakken. Minstens zoveel genoten van de alom aanwezige nieuwsgierige dieren en natuurlijk van het gezelschap van collega’s Els en Edwin. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Rick en Corrie
9 maanden geleden

Gezellige ontvangst, mooie omgeving, leuke knusse kamer met alles wat je nodig hebt. Gezellige dierenwei. En een heerlijk ontbijt. Overvloedig. Heerlijk gefietst in de omgeving. Voor herhaling vatbaar.

Marc en Jolanda
een jaar geleden

Weer een super overnachting gehad
Knus en gezellig
Top ontbijt....
We komen graag terug

Wouter en Karin
2 jaar geleden

Mooie kamer van alle gemakken voorzien. Heerlijk ontbijt in dierrijke rustige omgeving. Super gastvrije eigenaren Edwin en Els.

Sander en Eef Bruijne
2 jaar geleden

Wij hebben weer een heerlijk lang weekend achter de rug. Wij verbleven voor de tweede keer in B&B de Gans. Net zoals vorig jaar was het uitstekend toeven in het sfeervolle vrijstaande huisje. Geen uitlaatgassen, geen stadse herrie, alleen het vrolijk geluid van de kippen, geiten en ganzen, en de enthousiaste verwelkoming van de huishonden. Het huisje biedt alles wat je nodig hebt, en er wordt elke avond een Koninklijk ontbijt gebracht, dat meer dan voldoende is voor twee personen en super veel keus biedt. De gastvrije aandacht van Els en Edwin is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart.

Op loopafstand kun je kiezen tussen luxe eten bij het Anker of iets meer ongedwongen een wat snellere hap genieten bij het jachthaventje.

B&B de Gans: Hèt adres voor even heerlijk onthaasten in een prachtige omgeving.

Marcel & Bea Wilke
2 jaar geleden

Heerlijk Pinksterweekend gehad in B&B de Gans. We werden hartelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw Edwin en Els.
Het verblijf ontbreekt aan niets, alles erop en eraan. Je krijgt een geweldig, uitgebreid en goed ontbijt, ook hier ontbreekt er niets.
Wij hebben erg genoten van ons verblijf, de dieren rondom en de omgeving. Ook waren we blij met de tip, om te gaan eten in Brasserie het Anker. (400 meter vanaf B&B)
Wij hebben hier heerlijk gegeten

Edwin en Els, bedankt voor jullie gastvrijheid en verzorging van ons weekend. Wij hebben weer mooie herinneringen gemaakt.

Hartelijke groet Marcel en Bea.

Anouschka en Jans van Wieren
3 jaar geleden

Weekendje ontspannen, super locatie, goed restaurant om de hoek het Anker.
Verzorging door Els en Edwin tot in de puntjes geregeld. Het huisje goed en compleet, super ontbijt. En de dieren om het huisje was super leuk. Voor herhaling vatbaar.

Peter Bekkers
3 jaar geleden

Een mooie plek om te overnachten. Een plek voor de echte rustzoeker. Het ontbijt was ook super verzorgd.

Elze en Huib
3 jaar geleden

Wij hebben ons zeer welkom gevoeld in de B & B. Het is een geweldig plekje zo met alle dieren om je heen. Prima bedden en het terras biedt voldoende privacy. De ontbijtmand is overvloedig, je kunt er je buikje van vol eten en voor elk wat wils. Er is een restaurant op loopafstand waar je heerlijk kunt eten. Wij hebben genoten!

Rating: 3.7857142857143 sterren
14 stemmen