Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

luke
10 dagen geleden

Helaas de avond voor de geboekte overnachting kregen we telefoon dat de overnachting niet door kon gaan. Zonder opgaaf van reden. Er zou nog geïnformeerd worden voor een alternatief, echter nooit meer iets van vernomen. Jammer, zag er veelbelovend uit.

Marc en Jolanda
6 maanden geleden

Weer een super overnachting gehad
Knus en gezellig
Top ontbijt....
We komen graag terug

Wouter en Karin
8 maanden geleden

Mooie kamer van alle gemakken voorzien. Heerlijk ontbijt in dierrijke rustige omgeving. Super gastvrije eigenaren Edwin en Els.

Sander en Eef Bruijne
een jaar geleden

Wij hebben weer een heerlijk lang weekend achter de rug. Wij verbleven voor de tweede keer in B&B de Gans. Net zoals vorig jaar was het uitstekend toeven in het sfeervolle vrijstaande huisje. Geen uitlaatgassen, geen stadse herrie, alleen het vrolijk geluid van de kippen, geiten en ganzen, en de enthousiaste verwelkoming van de huishonden. Het huisje biedt alles wat je nodig hebt, en er wordt elke avond een Koninklijk ontbijt gebracht, dat meer dan voldoende is voor twee personen en super veel keus biedt. De gastvrije aandacht van Els en Edwin is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart.

Op loopafstand kun je kiezen tussen luxe eten bij het Anker of iets meer ongedwongen een wat snellere hap genieten bij het jachthaventje.

B&B de Gans: Hèt adres voor even heerlijk onthaasten in een prachtige omgeving.

Marcel & Bea Wilke
een jaar geleden

Heerlijk Pinksterweekend gehad in B&B de Gans. We werden hartelijk ontvangen door de gastheer en gastvrouw Edwin en Els.
Het verblijf ontbreekt aan niets, alles erop en eraan. Je krijgt een geweldig, uitgebreid en goed ontbijt, ook hier ontbreekt er niets.
Wij hebben erg genoten van ons verblijf, de dieren rondom en de omgeving. Ook waren we blij met de tip, om te gaan eten in Brasserie het Anker. (400 meter vanaf B&B)
Wij hebben hier heerlijk gegeten

Edwin en Els, bedankt voor jullie gastvrijheid en verzorging van ons weekend. Wij hebben weer mooie herinneringen gemaakt.

Hartelijke groet Marcel en Bea.

Anouschka en Jans van Wieren
2 jaar geleden

Weekendje ontspannen, super locatie, goed restaurant om de hoek het Anker.
Verzorging door Els en Edwin tot in de puntjes geregeld. Het huisje goed en compleet, super ontbijt. En de dieren om het huisje was super leuk. Voor herhaling vatbaar.

Peter Bekkers
2 jaar geleden

Een mooie plek om te overnachten. Een plek voor de echte rustzoeker. Het ontbijt was ook super verzorgd.

Elze en Huib
2 jaar geleden

Wij hebben ons zeer welkom gevoeld in de B & B. Het is een geweldig plekje zo met alle dieren om je heen. Prima bedden en het terras biedt voldoende privacy. De ontbijtmand is overvloedig, je kunt er je buikje van vol eten en voor elk wat wils. Er is een restaurant op loopafstand waar je heerlijk kunt eten. Wij hebben genoten!

A Maringka
2 jaar geleden

Wij sluiten ons aan bij de reacties hieronder. Heerlijke dagen gehad en genoten van de gastvrijheid van Els en Edwin. Heerlijk met alle dieren om je heen en elke dag een mand vol lekkers voor het ontbijt.

W Dijkema
2 jaar geleden

els en edwin we hebben genoten van jullie gast vrijheid en de beesten .we komen vast nog wel een keertje terug gr van koos en jantje uit middelstum.

Rating: 3.7857142857143 sterren
14 stemmen